Edifici històric de l'Agrícol / Passatge Alcover, 2 - Rambla Nostra Senyora, 43 / 08720 Vilafranca del Penedès / agricol@agricol.cat

2017/11/15

Vi.cat

El proper dissabte dia 18 de novembre  Vinseum i l'Agrícol us inviten a la presentació del número 10-11 de la revista Mirmanda dedicat al món del vi als Països Catalans.


Mirmanda és una revista editada al Rosselló i a l'Alt Empordà, que té com a objectiu donar veu i sortida a temes fonamentals que atenyen la realitat cultural, social o econòmica de la cultura catalana.

El núm. 10/11 fa un repàs general i plurisdiciplinar al món del vi als països catalans. Es divideix en 5 parts: una mirada històrica, patrimoni, literatures del vi, gastronomia del vi i símbols i simbologies.

L'acte comptarà amb Oscar Jané, director de la revista i amb l'escriptor Sebastià Perelló i el fotògraf Tarek Serraj; tots dos participants en aquest número especial.


Lloc: Sala Nogués i Taverna de Vinseum.
Hora: 19h



L'accés és lliure.

En acabat es podran tastar els següents vins per gentilesa del Centre Artístic del Penedès, l'AgrícolJava, vi blanc de La Cave Apicole (Catalunya Nord) i Chalet, vi negre de Sistema Vinari  (Mallorca).