Edifici històric de l'Agrícol / Passatge Alcover, 2 - Rambla Nostra Senyora, 43 / 08720 Vilafranca del Penedès / agricol@agricol.cat

2017/03/13

Conferència: "Equips en constant evolució"

Organitzada per la JCI en col·laboració amb l'ADEPG el proper dijous es farà al Centre Artístic del Penedès, l'Agrícol, la conferència:  "Equips en constant evolució" a càrrec d'Albert Riba.

La Tropa Sapiens arriba a Vilafranca

 
Albert Riba especialitzat en emprenedoria i lideratge obrirà

una nova edició de l’ACTUALITZA’T
 

El dia 16 de març s’inicia una nova edició del cicle de xerrades Actualitza’t que organitzen conjuntament JCI Vilafranca i l’ADEPG, l’Associació d’Empresaris del Penedès i del Garraf.
Totes les xerrades del cicle ACTUALITZA’T compten amb professionals de cada un dels sectors que es tracten i que ens transmeten el seu coneixement a través de la seva pròpia experiència.
Enguany l’igualadí Albert Riba encetarà aquest cicle parlant del lideratge d’equips i de com gestionar-los perquè aquests evolucionin i al mateix temps que sigui una eina de transformació i de creixement personal.
Riba que recentment ha publicat el seu tercer llibre La Tropa Sapiens ens revelarà algunes de les claus a utilitzar perquè un equip treballi motivat cada dia.
Les persones interessades en adquirir el llibre i emportar-se’l signat per l’autor ho podran fer després de la conferència.
Tot i que la jornada és gratuïta cal inscriure’s al formulari web:
http://vilafranca.jci.cat/programes/actualitza-t/
O bé a l’adreça de correu electrònic: actualitza-t@jcivilafranca.org
Us hi esperem!