Edifici històric de l'Agrícol / Passatge Alcover, 2 - Rambla Nostra Senyora, 43 / 08720 Vilafranca del Penedès / agricol@agricol.cat

2013/05/31

El periodisme en temps de crisi, a la tertúlia d’aquest dissabte organitzada per la llibreria La Cultural

El periodisme i la crisi/la crisi del periodisme és el títol de la tertúlia organitzada per la llibreria La Cultural que tindrà lloc aquest dissabte, dia 1 de juny, a les 16.15 hores, a l'Agrícol (Passatge Alcover, 2 de Vilafranca del Penedès. A la sessió participaran com a convidats Josep Alsina (director de Ràdio Televisió Vilafranca), Ernest Gili (periodista digital), Eduard Pujol (director de RAC 1) i Ricard Rafecas (director d'El 3 de Vuit).
La caiguda del consum derivada de la crisi econòmica s'ha traduït en una davallada de la publicitat –principal ingrés dels mitjans de comunicació- i tot plegat ha obligat les empreses periodístiques a ajustar plantilles i retallar despeses. I tot això ha coincidit en el temps amb el creixement exponencial dels nous sistemes de comunicació –internet, telèfons mòbils, xarxes socials- que semblen haver posat en qüestió el paper dels mitjans de comunicació convencionals.