Edifici històric de l'Agrícol / Passatge Alcover, 2 - Rambla Nostra Senyora, 43 / 08720 Vilafranca del Penedès / agricol@agricol.cat

2011/03/30

Es reprén l'activitat cultural de l'Agrícol

La conferència sobre "L'estètica musical de Joan Maragall" a càrrec de Jaume Radigales, dona el tret de sortida del cicle de conferències de la nova secció l'Agrícol Literari.

El doctor en Història de l'Art i professor de la Universitat Ramon Llull, Jaume Radigales, va pronunciar divendres passat la conferència "Música gest i paraula: l'estètica musical de Joan Maragall".
Aquesta ha estat la primera conferència que s'ha pronunciat al Centre l'Agrícol des dels temps de la República i ha comptat amb un ampli seguiment.

L'acte, organitzat per la nova Secció Literària del Centre, forma part de la commemoració del centenari de la mort del poeta Joan Maragall i ha estat precedit per una actuació musical del grup "Projecte Lluna".

D'aquesta manera s'ha donat el tret de sortida a la programació literària de l'Agrícol, una de les apostes de la nova junta directiva de El Centre Artístic Penedès, presidida per Joan Cuscó. El 6 de maig, el filòsof i escriptor Norbert Bilbeny pronunciarà una conferència sobre el paisatge del Penedès i el 3 de juny hi ha previst un acte centrat en la poesia de principis del segle XXI.



Font: PTV